سامانه آموزش آنلاین معاونت آموزشی سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران

نکات مهم برای پیشگیری از انتقال بیماری‌های ویروسی در نانوایی

نکات مهم برای پیشگیری از انتقال بیماری‌های ویروسی در نانوایی


- آگاهی کارکنان نسبت به علائم بیماری (سرفه،‌تب، تنگی نفس)

- عدم حضور کارکنان دارای علائم بیماری در نانوایی

- جلوگیری از ورود افراد متفرقه به کارگاه نانوایی

- استفاده از ماسک ،دستکش و کلاه مناسب توسط کارکنان

- شست و شوی مکرر دست‌ها هر نیم ساعت یک بار

- به کارگیری یک فرد مجزا برای دریافت پول و کارت

- خودداری از تبادل پول نقد تا حد امکان

- حفظ فاصله یک متری بین مشتریان از یکدیگر و رعایت بهداشت فردی

- استحمام روزانه کارکنان و شست و شوی روزانه لباس‌ها

- ضدعفونی کردن روزانه و مکرر تجهیزات و سطوح نانوایی

لینک دانلود اینفوگرافیک

 

نکات بهداشتی تهیه و خرید موادغذایی و نان به گفته دکتر پیرصالحی (متخصص داخلی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی)

تگ ها: نانوایی پیشگیری کرونا بهداشت نان coronaenv
اشتراک‌گذاری:
۲۲۱

پیشنهاد دوره

آشنایی با اصول برگزاری کلاس آنلاین، وبینار و جلسات مجازی
(۲۵۵۲)
دانستنی‌های مهم قانون برای پزشکان
(۱۸۸)
فعالیت بدنی پیشگیرانه در دوران پاندمی کووید۱۹
(۳۲۰)

نظرات (۰)

نظر بدهید

آخرین مقالات